Pojď za svým snem

Máš svůj sen svůj sen a teď pořád pochybuješ. Nevíš, kde začít. Nevíš, co tomu řeknou ostatní. A už vůbec netušíš, kde na vše vzít čas. 

Věř mi, znám to také! 🙂

Cesta za snem není snadná. Ale jak řekl již Andrew Carnegie Vše, co stojí za to v životě mít, stojí za naše úsilí! 

Máš obavy z toho, že Tvůj sen je moc náročný? Nebo, že cesta ke splněnému snu je dlouhá? Sen, který nosíš v hlavě je až v daleké budoucnosti? 
Vždy si vzpomenu na ten vtip, kdy zaměstnavatel uchazeči na pohovoru oznamuje: "Váš plat by nyní byl 30.000 Kč, později se může vyšplhat až na 40.000 Kč". Uchazeč poděkuje a dodá: "Tak já přijdu později." 😂

Vidina krásné a lákavé budoucnosti je skvělá, ale abychom ji dosáhli, musíme začít jednat hned. Je potřeba začít jednat hned teď a tady.  
Pokud totiž nezačneme, pak ten čas mezi přítomností a budoucností uplyne tak jako tak a my stále budeme váhat někde na začátku své cesty. 


Nemusíme hned dělat velké kroky. Můžeme se vydat na cestu krůček po krůčku. Nemusíme vidět celé schodiště, abychom udělali první krok. 

A jaký by měl být ten první krok? Otevřít oči a rozhlédnout se kolem sebe! Vidět a hledat příležitosti všude, kde se vyskytujeme. 

Já Ti jednu takovou možnost přináším! Nabízím Ti možnost získat 30 minutovou konzultaci ZDARMA Pojď za svým snem!  Zmapujeme si spolu, kde stojíš a jaký by mohl být Tvůj další akční krok, aby ses přiblížil ke svému snu!  

Co pro získání konzultace musíš udělat? Stačí vyplnit minidotaznik

Ano, 5 minut Tvého času a můžeš získat rozhovor, který Tě povzbudí na další cestě! Namotivuje Tě, aby ses pak mohla ohlédnout jaké pokroky si udělala! Posuneš se 💪. 

Tak neváhej a zapoj se! 🤩👍 






Komentáře

Oblíbené příspěvky